Glycerinestearaat SE

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

1,5038,25

INCI: Glyceryl Stearate, Potassium stearate

Ivoorkleurig poeder met nagenoeg geen reuk.

Emulgator voor lichter crèmes voor een vette, droge of gemengde huid.

Smeltpunt : +/- 60°

Dosering : 4 – 5 %

 

© 2021 Herboristerie The Witch Hazel - Alle rechten voorbehouden
Mijn winkelmand
🎁 Nog 50,00 voor gratis verzending naar BE 🇧🇪
Je winkelmand is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.